Previous slide
Next slide

CHAMPIONS SPORTS & SOCIAL

Produkti: Ekran Led Indoor p4.6mm
Permasat: 3mx2m
Vendodhja: Tirane, Stadiumi "Air Albania"

Ne kete projekt led.al mori persiper instalimin dhe konfigurimin e ekranit led tek nje nga lokalet  me te rinj ne Tirane. Instalimi eshte ber ne pjesen e brendshme te banakut ku ekrani led qendron i varur nga pjesa e tavanit, ekrani sherben per te transmetuar kanale televizive dhe materiale te ndryshme qe i sherbejn reklamimit te lokalit, lidhja eshte ber e mundur me video procesor me kabell hdmi, mund te shikohet shume qart gjithashtu duke shijuar eksperiencen e ndeshjeve ne nje ekran me permasa te medhaja.

WHITE DREAM HOTEL

Produkti: Ekran Led Outdoor p6mm
Permasat: 3.84mx0.57m
Vendodhja: Tirane, Sauk

Ne kete projekt led.al mori persiper instalimin dhe konfigurimin e ekranit led tek nje nga hotelet me te rinovuara se fundmi ne Tirane, Sauk. Instalimi eshte bere ne pjesen e hyrjes se garazhdit qe ndodhet ne rruge, ekrani led sherben per te reklamuar sherbimet e hotelit, lidhja eshte ber e mundur me lan ku mund te kontrollohet nga cili do vend i botes te gjendeni me ane te aplikacionit ne tel, pc ose tablet.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

GUESS STORE

Produkti: Ekran Led indoor p3.9mm
Permasat: 2mx2m
Vendodhja: Tirane, qender tregtare "TEG"

Ne kete projekt led.al mori persiper instalimin dhe konfigurimin e ekranit led tek nje nga dyqanet me prestigjoze, instalimi eshte bere ne pjesen e pasme te kases, ku mund te shihet shume qarte sapo hym tek dyqani, ekrani led sherben per produktet e ndryshme te modes, lidhja eshte ber e mundur me lan ku mund te kontrollohet nga cili do vend i botes te gjendeni me ane te aplikacionit ne tel, pc, laptop ose tablet.

POSH LOUNGE

Produkti: Ekran Led indoor p4mm
Permasat: 2mx2m
Vendodhja: Durres, Ventus Harbor

Ne kete projekt led.al mori persiper instalimin dhe konfigurimin e ekranit led, instalimi eshte bere ne pjesen e pasme ku qendron dj, ekrani led sherben per fuksionet e lokalit si p.sh., reklamimi i produkteve, videot me efektet ku pra muzika dhe imazhi krijojne nje atmosfere shume te kendshme

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

SIGAL

Produkti: Ekran Led outdoor p10mm
Permasat:10mx3m
Vendodhja: Tirane, Sheshi Skenderbeu

Ne kete projekt led.al mori persiper jo vetem shitjen instalimin dhe mirembajtjen e ekranit por dhe strukturen mbajtese dhe certifikimin e saj.
Montimi u realizua me vinc nga trotuari deri ne katin e fundit ne nje kohe te shkurter si dhe me sukses te plote.
Ekrani led do te sherbeje per nevojat Sigal dhe reklamat me video 24 h 365 dite ne vit duke rezistuar ndaj kushteve atmosferike te ndryshme. Gjate dites ekrani forcon me sensor fortesine e drites deri ne 6500 nits ne menyre qe te jete i dukshem ne drite te diellit ndersa gjate nates ul intesintetin duke kursyer gjithashtu energji elektrike.

 


OPA GREEK STREET

 

Produkti: Ekran Led outdoor p6.6mm
Permasat: 3mx2m
Vendodhja: Tirane, stadiumi "Air Albania"

Ne kete projekt led.al ka bere te mundur instalimin e ekranit led me strukturen te levizshme e cila sherben per vendosjen e ekranit sa me afer publikut ne baze te dendesise se njerezve.
Ekrani do te sherbej per sporte kryesisht.

 
 
 
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

REPLAY STORE

 

Produkti: Ekran Samsung dme75 smart signage
Permasat:174cmx91cm
Vendodhja: Tirane, qender tregtare "TEG"

Ne kete projekt led.al ka bere te mundur instalimin dhe konfigurimin e ekranit i cili ben play me schedules,pra sipas orareve dhe datave, gjithashtu behet e mundur lidhja me rrjet lan ku mund te behen ngarkime video ose foto nga cili do vend i botes ku ndodheni me nje pc ose telefon.
Ekrani sherben per te reklamuar produktet e dyqanit.