Posh Lounge

Nje nga lokalet me ne ze ne qytetin e Durresit pajisjet nga Prosound me ekran LED me permasa 2x2m dhe rezolucion 4mm. Instaluar ne pjesen ballore pas skenes per te shfaqur video dhe efekte vizuale gjate eventeve me DJ dhe Muzike Live.