Previous
Next

CHAMPIONS SPORTS & SOCIAL

Produkti: Ekran Led Indoor p4.6mm
Permasat: 3m x 2m
Vendodhja: Tiranë, Stadiumi "Air Albania"


Në këtë projekt, led.al mori përsipër instalimin dhe konfigurimin e ekranit Led tek një nga lokalet më të rinj në Tiranë. Instalimi është bërë në pjesën e brendshme të banakut, ku ekrani Led qëndron i varur nga pjesa e tavanit. Ekrani shërben për të transmetuar kanale televizive dhe materiale të ndryshme që i shërbejnë reklamimit te lokalit. Lidhja është bërë e mundur me video procesor, me kabëll hdmi. Nëpërmjet Ekranit Led mund të shihet shumë qartë gjithçka që dëshironi.		
LedscreenAlbania
Led.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.