Previous slide
Next slide

UNIVERSITETI MALIT I ZI "Pomorski Fakultet"

Produkti: Ekran Led Indoor p2.5mm
Permasat: 3.2m x 1.92m
Vendodhja: Kotor, Mali Zi

Jemi të lumtur t’ju informojme se kompania jonë ka realizuar me sukses këtë projekt, Led.al mori përsipër instalimin dhe konfigurimin e ekranit led me cilësi të lartë tek Fakulteti Pomorski në Kotor. Instalimi është bërë në pjesën e sallës operative në ambjentin e fakultetit, ku ekrani Led qëndron me strukturën metalike të përmasave të ekranit. Ekrani shërben për të transmetuar video dhe stimulime të shkollës së kapitenëve të anijes.

LedscreenAlbania
Led.al
WhatsApp