Merrni cmimin e ri te 2024 Tani!

Ekranet Fleksibel

Karakteristikat kyce

1. Pixel : 2.5/ 3/ 4/ 5.

2. Këndi i përkuljes: 180 Grade.

3. Mënyra e mirëmbajtjes: Shërbimi përpara.

4. Mënyra e paketimit: Paketimi i Rastit të Fluturimit.

5. Materiali: kornizë fleksibël silikoni

6. Aplikimi: Super treg, Aeroport, holl i hotelit, etj.

Projektet e perfunduara se fundmi

Konfigurimi

1. Pixel pitch: 2.5mm.

2. Masa e ekranit: 4.8m(W) x 0.6m(H).

3. Pixel te ekranit : 1920(W) x 240(H).

4. Destinacioni: The UK.

5. Aplikimi: Holl i Hotelit.

Parametrat ekraneve Fleksibël LED 

ITEMUNITF2.5F3F4F5
LED TypeN/ASMD1010SMD1515SMD2121SMD2121
Pixel Pitchmm2.5345
Ingress ProtectionIP31, not water-proof, indoor installation only
Viewing Distancein/meter98/2.5118/3155/4195/5
Driving WayIPConstant Current
Driving TypeScan1/241/301/161/16
Module Sizemm240×120240×120256×128320x160m
Module PixelPixel96×4880×4064×3264×32
Working VoltageDC5V±10%
Module Current(MAX)A≈4A
Module ConsumptionW≈20W
Power PortN/AVH4
Data PortWHUB75D(IDC16)
Module MaintenanceN/AFront / back
BrightnessNits800-1000
Refresh rateHz1920/3840
Digital ProcessingBit14
Gray ScaleLevel16384
ColorsMillion687
Color TemperatureDeg.K3,200-9,300 Adjustable
Brightness ControlN/A255
Contrast RatioN/A4000:1
Viewing Angle HDeg.140
Viewing Angle VDeg.140
AC SperationVAC90~264
Storage Tem.F/C-4 ~ 140F/-20C ~ +60C
Storage HumidityRH10% ~ 85%
Operating Tem.F/C-4F ~ 140F/-20C ~ +60
Operating HumidityRH10% ~ 85%
Lift time(50% brightness)Hour100,000
Installation TypeN/AWall mounted
Control ModeN/AVideo Sync
Bright/Color CorrectionN/ASupport
Video EffectN/A2K, 4K

Ekranet LED fleksibël: Udhëzuesi Ultimate

Sipas përkufizimit, një ekran fleksibël i ekranit LED është një ekran vizual elektronik që është i natyrshëm fleksibël.

Hulumtimi dhe zhvillimi në këtë lloj ekrani LED filluan në fund të viteve 2000.

Qëllimi i saj kryesor ishte të zbatonte këtë lloj teknologjie në pajisjet mobile.

Sidoqoftë, kjo teknologji kohët e fundit ka bërë një pamje në një masë të moderuar, në njësitë e televizionit të konsumatorëve gjithashtu.

Kapitulli 1: Cfarë është një ekran fleksibël LED?

Në krahasim me ekranet më të përhapura tradicionale të ekranit të sheshtë, kjo ka më shumë gjëra për të ofruar. Ekranet fleksibël LED janë më të përshtatshëm për skenë, sallë ekspozitash dhe dizajnin e banakut.

Karakteristikat e saj zakonisht janë të kesh një pamje me definicion të lartë që është edhe e butë edhe e fortë.

Dhe ashtu si një ekran normal LED, versioni fleksibël mund të përdoret gjithashtu me një sistem lëshimi sinkron dhe asinkron.

Natyrisht, të dy mund të shfaqin imazhe. Dallimi i vetëm është, një mur video fleksibël i udhëhequr do t’ju lejojë të vendosni në zona ku ju duhet t’i përkulni ato.

Ata të dy ndajnë të njëjtin instalim të lehtë sepse mund të instalohen nga module. Dallimi i vetëm është, është i lehtë për tu lëvizur.

Por ajo që e vendos vërtet larg ekranit normal të LED është aftësia e tij për të patur një formë të veçantë. Zakonisht, normalisht do të shihni një dizajn sferik.

Kjo është forma më e zakonshme që formohen ekranet fleksibël LED.

Në dy vitet e kaluara, ka pasur një interes në rritje nga shumë prodhues të elektronikës të konsumit për të aplikuar këtë teknologji të ekranit në lexuesit elektronikë, telefonat mobil dhe elektronikë të tjerë të konsumatorit.

Samsung madje ka zhvilluar kohët e fundit një smartphone që rrokulliset ose dele. Ekrani fleksibël LED përdoret në atë lloj smartphone. Kjo është sa e gjithanshme është teknologjia.

Kapitulli 2: Ku mund të përdorim një ekran fleksibël LED?

Siç mund ta tregoni me siguri, ky lloj ekrani i ekranit ka mjaft aplikime. Siç u përmend më lart, ekranet fleksibël LED zakonisht përdoren në faza, salla ekspozite dhe sportele.

Ato zakonisht shërbejnë si pajisjet kryesore te ekranit. Por, këto pajisje të ekranit po përdoren gjithashtu në qendrat tregtare, hotele, salla klubesh, aeroporte, stacione treni dhe në thelb çdo vend ku ata kanë nevojë për një ekran LED që duhet të jetë i lakuar, i përkulur ose i formuar në një formë tjetër që nuk është e zakonshme drejtkëndëshe nga një ekran normal LED.

Meqenëse një tabelë e ekranit LED është bërë nga PCB e butë dhe material gome, formimi i tyre në një dizajn rrethor është opsioni më i zakonshëm. Ai i jep ekranit një përfundim rreth efektit.

Ju zakonisht e shihni këtë në qendrat tregtare ku ata po promovojnë produkte të reja. Ato gjithashtu janë montuar zakonisht në kolonat e ndërmarrjeve që kërkojnë pajisje ekrani.

 

Kapitulli 3: Avantazhet dhe disavantazhet e ekraneve fleksibël LED

Ekranet fleksibël LED kanë avantazhet dhe disavantazhet e tyre ashtu si çdo ekran tjetër i ekranit në treg. Le të shohim se çfarë sjell ky lloj i ekranit LED në tabelë.

Avantazhet:

Fleksibiliteti – Natyrisht, kjo është avantazhi i parë që ju vjen në mendje. Teknologjia e përdorur për këtë lloj ekrani të ekranit është drejtuar drejt sigurimit të fleksibilitetit maksimal. Mund ta përkulni, ose ta palosni dhe nuk do të prishet.

Shumë e lehtë – Meqenëse është bërë nga PCB dhe material gome, atëherë natyrisht, nuk do të jetë në anën e rëndë të gjërave. Ata janë gjithashtu pajisje shumë të hollë të ekranit, gjë që shton pronën e tyre të lehtë ..

Dendësi e lartë – Ju mund të mendoni se ekranet LED fleksibël janë të brishtë dhe të ndjeshëm ndaj prishjeve ose çarjeve. Epo, nuk mund të jesh më i gabuar.

Këto ekrane fleksibël të ekranit nuk do të prishen kurrë edhe nëse i përkulni ose i palosni për shkak të densitetit të tyre të lartë. Mbi të gjitha, ato ishin krijuar për t’i bërë ato gjëra në mënyrë specifike. Kjo është gjëja e mirë në lidhje me përdorimin e këtij lloji të ekranit LED. Ju nuk do të keni ndonjë problem kur bëhet fjalë për qëndrueshmëri dhe performancë.

Instalim i lehtë – Dhe meqenëse këto ekrane të ekranit janë shumë të lehta, nuk do të duhen shumë për ta instaluar atë. Plus, ato janë krijuar për tu montuar dhe bashkangjitur lehtë. Mekanizmat e tyre të mbylljes nuk kërkojnë mjete.

Shumë e besueshme – Si një përmbledhje e avantazheve të tyre, ky lloj i ekranit LED është një nga ekranet më të besueshëm LED në treg sot.

Disavantazhet:

Paleta e kufizuar e ngjyrave – Në epokën e teknologjisë me definicion të lartë, një gamë e plotë ngjyrash është bërë shumë e rëndësishme.

Në ekranet fleksibël LED, gamë e ngjyrave është akoma pak e heshtur në krahasim me teknologjinë ekzistuese HD. Por, ka përparime që po bëhen për të korrigjuar këtë çështje.

Shkalla e ngadaltë e kornizës – Një çështje tjetër e zakonshme me ekranet LED fleksibël është niveli i ngadaltë i kornizës. Ende nuk është mjaft e shpejtë për të përballuar pajisjet si një ekran normal LED.

Kosto e lartë – Për shkak të ndryshimit të materialeve që përdoren, është shumë më e kushtueshme se sa një ekran normal LED.

Kërkon një metodë provë me besueshmëri të lartë – Meqenëse këto ekrane do të palosen ose përkulen, ata kërkojnë një mënyrë më të veçantë për të provuar besueshmërinë e tyre. Sidoqoftë, shumica e prodhuesve bëjnë këtë provë të besueshmërisë së tyre.

Kapitulli 4: Si të verifikoni ekranin fleksibël LED me cilësi më të mirë

Kur jeni në treg për një mur video fleksibël të udhëhequr, sigurisht që duhet të merrni një më të mirën më të mirë. Kjo do të thotë të keni bërë investimin e duhur dhe të mos humbni paratë tuaja.

Kështu që të jeni në gjendje të gjeni panelin fleksibël të udhëhequr me cilësi më të mirë, duhet të dini se çfarë të kërkoni. Këtu janë disa hapa për tu ndjekur.

Vlera për para – Së pari, vërtet duhet të kontrolloni çmimin. Ky është në thelb treguesi më i mirë nëse po merrni një ekran fleksibël cilësor ose jo.

E shihni, çmimi i një produkti zakonisht bazohet në materialet nga të cilat është krijuar. Dhe siç e dini tashmë, materialet më të besueshme dhe me performancë më të mirë janë ato më të shtrenjta.

Pra, natyrshëm, nëse do të përdorni materiale më të shtrenjta, kjo do ta shtojë çmimin më të lartë. Tregtia, sidoqoftë, është një ekran i udhëhequr me palosje më të mirë.

Nga ana tjetër, nëse është një panel  fleksibël më pak i shtrenjtë, me siguri do të merrni atë që është bërë nga materiale më të lira dhe  gjithmonë tentojnë të kenë çështje specifike që do të çojnë në çështje të performancës së ekraneve fleksibël LED.

Logjika këtu është, të merrni një mur fleksibël LED që ka një çmim të besueshëm sepse ato performojnë shumë më mirë dhe do të keni mundësi të kurseni më shumë para në planin afatgjatë.

Kontrollimi i specifikave – Një tjetër gjë që duhet të bëni përpara se të blini një mur fleksibël LED është të kontrolloni specifikimet. Shikoni se çfarë ka të ofrojë ky lloj ekrani i ekranit.

Specifikimet më të zakonshme për të cilat duhet të keni kujdes janë  shkëlqimi, efekti i bilancit të bardhë dhe këndi maksimal i lakimit.

Flatësia do të diktojë qartësinë e pamjeve të shfaqura. Shkëlqimi do të ndikojë gjithashtu në cilësinë e përgjithshme të imazhit.

Efekti i bilancit të bardhë është kryesisht për saktësinë e ngjyrave dhe këndi maksimal i lakimit është mirë, për këndin maksimal të lejuar për lakimin e ekranit LED të palosshëm para se të prishet.

Verifikoni se nga vijnë lëndët e para – Kjo është një mënyrë tjetër për të kontrolluar cilësinë e një paneli fleksibël LED. Ju duhet të njoftoni se cilat prodhues prodhojnë pjesët më të mira.

Këtu keni një listë sipas lëndëve të para. Ne i kemi renditur ato sipas cilësisë së nivelit. Kjo mund të shërbejë si udhëzuesi juaj.

Materiali 1: LED

Niveli i klasës botërore: Nichia, Cree, Mekale

Niveli më i lartë i cilësisë: Nationstar, (kjo është ajo që përdor Bibi Led)

Markë e nivelit të dytë të cilësisë: Kinglight, mesatare e dritës Kn

Materiali 2: IC i drejtimit

Markë me cilësi të lartë: Macroblock (kjo është ajo që përdor Bibi Led)

Markë e nivelit të dytë të cilësisë: ICN

Niveli mesatar i cilësisë: FM, Shuma

Materiali 3 : Furnizimi me energji elektrike

Markë me cilësi të lartë: Meanwell, Greatwall (kjo është ajo që përdor Bibi Led)

Markë e nivelit të dytë të cilësisë: G-energjisë, Chuanglian, Newstar

Kështu që përpara se të blini një ekran LED të palosshëm, mund të pyesni me prodhuesin dhe të pyesni se nga i kanë marrë lëndët e para.

Pastaj, thjesht referojuni listës së mësipërme për të parë nëse ato janë të mira. Për fat të mirë, të gjitha këto janë pjesë e procesit tonë.

Ne në  LED gjithmonë i përmbahemi stabilitetit. Ne besojmë se duke prodhuar produkte të qëndrueshme fleksibël LED, ne sigurojmë që të plotësohen nevojat e konsumatorit. Gjithashtu një garanci që konsumatori gjithmonë do të marrë produkte me cilësi të lartë nga ne.

Chapter 5: BiBi LED Flexible LED screens Case study

Bibiled ka ekran fleksibël LED për më shumë se 20 klientë në të gjithë botën, Nëse keni nevojë për një projekt ekran fleksibël LED ju mund të kontaktoni drejtpërdrejt me bibi udhëhequr.

Bibi udhëhequr ka bërë shumë raste të programeve fleksibël të modulit të ekranit LED dhe programeve jashtë shtetit.

FAQ1: Sa është koha e dorëzimit të ekranit fleksibël të panelit LED?

Koha e dorëzimit të ekranit të butë është zakonisht 5-7 ditë pune më e gjatë se sa ekrani normal i ekranit LED.

Për shkak se struktura e kabinetit ka nevojë për personalizim të veçantë, bordi PCB i modulit gjithashtu ka nevojë për personalizim special.

Koha e dorëzimit të ekraneve LED konvencionale është përgjithësisht 12-15 ditë pune. Ne duhet të konfirmojmë se cilësia është plotësisht në rregull para se t’i dorëzojmë mallrat tek klientët tanë që na besojnë.

Le ta fillojmë kerkesen!

Merrni cmimin e ri të 2020 per ekranin Led TANI!

 

 
×