Previous slide
Next slide

GUESS STORE

Produkti: Ekran Led Indoor p3.9mm
Permasat: 2m x 2m
Vendodhja: Tiranë, Qëndra Tregtare "TEG"

Në këtë projekt, led.al mori përsipër instalimin dhe konfigurimin e Ekranit Led tek një nga dyqanet më prestigjoze. Instalimi është bërë në pjesën e pasme të kasës, ku mund të shihet shumë qartë sapo hyn tek dyqani. Ekrani Led shërben për reklamimin e produkteve të ndryshme të modës. Lidhja është bërë e mundur me “lan” që mund të kontrollohet nga cilido vend i botës nga ku mund të gjendeni. Kjo realizohet  me anë të aplikacionit në tel, pc, laptop ose tablet.