Ekran Led Lightking

  • Ekrani Led mund të përdoret në anën brenda dhe shihet qartë në distancën 8 m.
  • Ekrani është përdorur nëpër evente rental.
  • Është i certifikuar për punime afatgjata.
  • Garanci 1 vit.
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email