POSH LOUNGE

Produkti: Ekran Led Indoor p4mm
Permasat: 2m x 2m
Vendodhja: Durrës, Ventus Harbor

Në këtë projekt, led.al mori përsipër instalimin dhe konfigurimin e Ekranit Led. Instalimi është bërë në pjesën e pasme ku qëndron dj. Ekrani Led shërbën për fuksionet e lokalit si p.sh.: reklamimin e produkteve, videot me efektet etj. Kjo bën ndërthurjen e muzikës me imazhin të cilat së bashku krijojnë një atmosferë të këndshme.

Previous slide
Next slide