A po kërkoni për ekrane LED?

Ekran Led

Një ekran LED poster ose “ekran statik” është siç njihet më shumë, është një lloj pajisje e ekranit që përdoret kryesisht për qëllime reklamimi. Dizajni i saj fillestar ishte të shfaqte një pamje statike në formën e ndërrimit të kohës. Por ajo më pas ka evoluar .

Pole Led

Ekziston një arsye pse tabelat tona në natyrë të Pole LED janë gjithmonë ndryshe  nga pjesa tjetër. Kjo është për shkak se këto ekrane LED ofrojnë saktësi të lartë dhe një rrafshët <0,5 mm, që është shumë më mirë sesa banesat e kabineteve LED të çelikut normal. 

Ekrani ynë Rental LED  është pajisja perfekte e ekranit për krijimin tuaj. Shtë shumë e lehtë, ka kthjelltësi të lartë dhe është pa boshllëk. Ju i merrni të gjitha këto në një kabinet alumini që është bërë nga një makinë CNC.

Ekrani i murit Led  4K është ndër llojet më të njohura të ekraneve  në industrinë e ekraneve  LED. Ai krenohet me modulet e hyrjes së përparme, një ritëm të rifreskimit 3840Hz dhe efekt HDR që do të sjellë jetë të vërtetë në jetë.

Ekrani  fleksibël ose te  udhëhequr siç quhen ndryshe, janë super të hollë dhe peshojnë më pak . Eshtë bërë nga materiale me cilësi të lartë që do sigurojnë  marrjen e  imazheve me cilësi të lartë, në mënyrën se si e përkulni atë.

Ekranet LED me transparencë janë në thelb pajisje të ekranit LED që lejojnë audiencën të shohë atë që tregohet në ekranin e xhamit,. Teknologjia e përdorur për këtë lloj ekrani ka qenë rreth e rrotull për më shumë se 20 vjet.