Champions Sports & Social

Në këtë projekt, led.al mori përsipër instalimin dhe konfigurimin e ekranit Led tek një nga lokalet më të rinj në Tiranë,Champions Sports & Social. Instalimi është bërë në pjesën e brendshme të banakut, ku ekrani Led qëndron i varur nga pjesa e tavanit. Ekrani shërben për të transmetuar kanale televizive dhe materiale të ndryshme që i shërbejnë reklamimit te lokalit. Lidhja është bërë e mundur me video procesor, me kabëll hdmi. Nëpërmjet Ekranit Led mund të shihet shumë qartë gjithçka që dëshironi.

Ekran Led Indoor p4.6mm

3m x 2m

Tiranë, Stadiumi "Air Albania"

Galeria

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

Qendroni ne Kontakt |
Led.al

Bisedoni me furnizuesin e vërtetë të ekraneve me cilësi të lartë LED në Shqipëri

×