Guess Store

Në këtë projekt, led.al mori përsipër instalimin dhe konfigurimin e Ekranit Led tek një nga dyqanet më prestigjoze, Guess Store. Instalimi është bërë në pjesën e pasme të kasës, ku mund të shihet shumë qartë sapo hyn tek dyqani. Ekrani Led shërben per reklamim të brendshëm të produkteve të ndryshme të modës. Lidhja është bërë e mundur me “lan” që mund të kontrollohet nga cilido vend i botës nga ku mund të gjendeni. Kjo realizohet  me anë të aplikacionit në tel, pc, laptop ose tablet.

 

Nëse jeni në kërkim të një mjeti të fuqishëm për të reklamuar produktet tuaja në një mënyrë inovative dhe tërheqëse, ekranet LED janë zgjedhja e duhur. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth mundësive të reklamimit të produktit tuaj me anë të ekranit LED.

Ekran Led Indoor p3.9mm

2m x 2m

Tiranë, Qëndra Tregtare "TEG"

Galeria

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

Qendroni ne Kontakt |
Led.al

Bisedoni me furnizuesin e vërtetë të ekraneve me cilësi të lartë LED në Shqipëri

×