Pinko Boutique Tirana

Projekt i ri nga Led.al:

  • Ekran Led 3,5 x 1,5 m ne dyqanin PINKO Albania Official tek Arena Center.
  • Ky ekran ka për qëllim të sjellë një ndryshim të jashtëzakonshëm në ambientin e dyqanit dhe të përmirësojë përvojën e blerjes për klientët.

Ekran LED

3,5 x 1,5 m

Arena Center

Galeria

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

Qendroni ne Kontakt |
Led.al

Bisedoni me furnizuesin e vërtetë të ekraneve me cilësi të lartë LED në Shqipëri

×