Posh Lounge

Në këtë projekt, led.al mori përsipër instalimin dhe konfigurimin e Indoor LED Screen. Instalimi është bërë në pjesën e pasme ku qëndron DJ. Ekrani Led shërbën për funksionet e lokalit si p.sh.:

  • reklamimin e produkteve,
  • videot me efektet.

Kjo bën të mundur ndërthurjen e muzikës me imazhin të cilat së bashku krijojnë një atmosferë të këndshme.

Ekran Led Indoor p4mm

2m x 2m

Durrës, Ventus Harbor

Galeria

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

Qendroni ne Kontakt |
Led.al

Bisedoni me furnizuesin e vërtetë të ekraneve me cilësi të lartë LED në Shqipëri

×