Pro Credit Bank

Samsung LH85QMCEBGCXEN 85″ Crystal UHD Signage QMC

Led.al instaloi ne ambientet e PRO CREDIT BANK ekranin Samsung LH85QMCEBGCXEN. QMC, ekrani më i hollë në Sinjalistikën UHD të Samsung, zgjidhje shumë e përshtatshme për nevojat e ndryshme të bizneseve.  Zgjidhjet e integruara dhe të përmirësuara, së bashku me ekranin kryesor UX intuitiv, e bëjnë përdorimin e lehtë. Kjo mundëson suksesin për bizneset në fushat e ndryshme.

  • Madhësia diagonale 85″
  • Lloji i panelit VA
  • Rezolucioni 3,840 x 2,160
  • Ndriçimi (Tip)500 nit
  • Thellësi ultra e hollë
  • Kornizë e njëtrajtshme
  • Vrima VESA në qendër

Samsung LH85QMCEBGCXEN

2050 x 1265 x 472 mm

Pro Credit Bank

Galeria

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

Qendroni ne Kontakt |
Led.al

Bisedoni me furnizuesin e vërtetë të ekraneve me cilësi të lartë LED në Shqipëri

×