Replay Store

Në këtë projekt, led.al ka bërë të mundur instalimin dhe konfigurimin Samsung Digital Signage, i cili bën “play” me “schedules”, pra sipas orareve dhe datave. Gjithashtu bëhet e mundur lidhja me rrjet “lan” ku mund të ngarkohen video ose foto nga cilido vend i botës që ndodheni, mjafton të keni një laptop ose telefon.
Ekrani shërben për të reklamuar produktet e dyqanit Replay Store në qendrën tregtare TEG.

Ekran Samsung dme75 Smart Signage

174 cmx 91cm

Tiranë, Qëndra Tregtare "TEG"

Galeria

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

Qendroni ne Kontakt |
Led.al

Bisedoni me furnizuesin e vërtetë të ekraneve me cilësi të lartë LED në Shqipëri

×