SACHCAFFÉ

Instalim 5 cope Ekrane Samsung Smart Signage Monitor LH50QBBEBGCXEN ne ambientet e SACHCAFFÉ, Qtu.

Specifikat e produktit:

  • Procesor Quantum 4K
  • Dizajn i hollë dhe simetrik
  • SmartView+
  • Bluetooth
  • Rezolucioni 3840 x 2160
  • Ndriçimi (Tip) 350 nit

Ekranet përdoren në distancë për qëllime marketingu, për të prezantuar përmbajtje multimediale dhe informacione relevante për produktet, shërbimet dhe ofertat. Seria QBB ofron një kombinim të veçorive të përmirësuara profesionale, konfigurim dhe mirëmbajtje te thjeshtuar, së bashku me një dizajn mahnitës, për të përmbushur nevojat e çdo mjedisi biznesi në mënyrë efikase.

Nëse jeni të interesuar për më shumë informacion rreth kësaj zgjidhjeje inovative, na kontaktoni për një konsultim të detajuar.

Samsung Smart Signage Monitor LH50QBBEBGCXEN

1121.4 x 643.9 x 46.3 mm

QTU

Galeria

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

Qendroni ne Kontakt |
Led.al

Bisedoni me furnizuesin e vërtetë të ekraneve me cilësi të lartë LED në Shqipëri

×