White Dream Hotel

Në këtë projekt, led.al mori përsipër instalimin dhe konfigurimin e Ekranit Led, te një prej hoteleve më të mira në Tiranë, Sauk, White Dream Hotel që është rinovuar së fundmi. Instalimi është bërë në pjesën e hyrjes së garazhdit që ndodhet në rrugë. Ekrani Led shërben për të reklamuar shërbimet e hotelit. Lidhja është bërë e mundur me “lan” që jep mundësinë të kontrollohet nga cilido vend i botës të gjendeni, mjafton të keni aplikacionin e nevojshëm në telefon, pc ose tablet.

Ekran Led Outdoor p6mm

3.84m x 0.57m

Tiranë, Sauk

Galeria

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

REGJISTROHUNI PËR NEWSLETTER

Loading

Qendroni ne Kontakt |
Led.al

Bisedoni me furnizuesin e vërtetë të ekraneve me cilësi të lartë LED në Shqipëri

×