Merrni cmimin e ri te 2024 Tani!

Ekrani Rental LED

Karakteristikat kyce

1. Pixel: 2.604/ 2.97/ 3.91/ 4.81.

2. Ndricimi: 800-4000nits/m2.

3. Materiali: Die Cast

4. Pesha e kabinetit: 30kg/m2.

5. Madhesia e kabinetit: 500×500/ 500x1000mm

6. Aplikimi: Koncert, dasëm, skenë e lehtë, shfaqje në skenë, ekspozita, etj.

Projektet e perfunduara se fundmi

Konfigurimi

1. Pixel : 3.91mm.

2. Madhesia e ekranit: 48SQM.

3. Mënyra e mirëmbajtjes: Shërbimi përpara.

4. Destinacioni: South Africa.

5. Zbatimi: Airport.

Parametrat Rental të ekraneve LED

ITEMUNITB2.604B2.97B3.91B4.81
LED TypeN/ASMD1515SMD2020SMD2020/SMD1921SMD2020/1921
Pixel Pitchmm2.6042.973.914.81
Ingress ProtectionIP313131/6531/65
Viewing Distancein/meter102/2.6118/3155/4195/5
Driving TypeScan1/321/281/161/13
Module Dimensionin/mm9.84×9.84/250×250
Module PixelPixel96×9684×8464×6454×54
Cabinet Dimensionin/mm19.68×19.68/500×500/1000
Cabinet ResolutionPixel192×192/384168×168/336128×128/256108×108/216
Module MaintenanceN/AFrontFront/BackFront/BackFront/Back
Cabinet MaterialN/ADie-casting aluminum
Cabinet WeightKG7.4/14.8
BrightnessNits800800800/40004000
Refresh rateHz1920/3840
Digital ProcessingBit14/16
Gray ScaleLevel16384
ColorsMillion687
Color TemperatureDeg.K3,200-9,300 Adjustable
Brightness ControlN/A255
Contrast RatioN/A5000:1
Viewing Angle HDeg.140
Viewing Angle VDeg.140
AC SperationVAC90~264
Power Consumption(Max/Avg)W/m2800/250
Storage Tem.F/C-40 ~ 140F/-40C ~ +60C
Storage HumidityRH10% ~ 90%
Operating Tem.F/C-4F ~ 122F/-20C ~ +50
Operating HumidityRH10% ~ 90%
Lift time(50% brightness)Hour100,000
Installation TypeN/AStack, Hanging, Fixed
Control ModeN/AVideo Sync
Video EffectN/A2K, 4K

Ekranet LED Rental: Udhëzuesi Ultimate

Bibluar si Prodhuesi i Billboard  LED me bazë në Kinë, ne përqendrohemi 100% në prodhimin e ekraneve LED me qira më të mirë. Një ekran me qira LED kushtuar shfaqjeve skenike dhe ngjarjeve letrare. Zakonisht është në formën e qirasë, kështu që emërtohet me ekran LED me qira. Në thelb, ajo përdor të njëjtën teknologji si një ekran i rregullt LED.

A keni menduar ndonjëherë se cili është ai ekran i madh që shihni në koncertin ku keni shkuar? Ky është një ekran Rental LED.

Një ekran Rental LED me qira është një ekran LED kushtuar shfaqjeve skenike dhe ngjarjeve letrare. Zakonisht është në formën e qirasë, kështu që emërtohet me ekran LED me qira.

Në thelb, ajo përdor të njëjtën teknologji si një ekran i rregullt LED. A e dini pse njerëzit preferojnë ekranet LED në ditët e sotme? Epo, kjo është për shkak se është një ekran  shumë më efikas për energji.

Por, le të flasim për cilat jane përfitimet  nga një ekran Rental LED më vonë? Le të shohim së pari se si ndryshojnë këto ekrane Rental LED.

Ekranet Rental LED zakonisht ndryshojnë në varësi të mënyrës së përdorimit të tyre. Ekzistojnë ekrane fikse të ekranit LED (të cilat zakonisht përdoren për tabelat) dhe ka ato që janë të lëvizshme, ashtu si ato që shihni në koncerte dhe ngjarje të mëdha.

Kostoja e këtyre ekraneve Rental LED do të ndryshojë në varësi të këtyre faktorëve:

Metoda e instalimit – si do të instalohen aty ku do të përdoren.
Paketimi i udhëtimit – kjo ka të bëjë me llojin e paketimit që do të përdorin ekranet Rental LED kur transportohen në destinacion  nga vendndodhja. Kjo do të shtojë në koston pasi që, padyshim, një metodë e ndryshme paketimi do të përdoret ose në rrugë ose me aeroplan.
Gjatësia e përdorimit – natyrisht, pasi është me qira, sasia e kohës që do të përdoret gjithashtu do të shtojë në kosto.

Tani që keni kuptuar se për çfarë bëhet fjalë te një ekran Rental LED , le të flasim për atë që mund të sjellë në tryezë.

Kapitulli 2: Përfitimet e ekranit Rental LED

Ka disa arsye pse një ekran Rental LED  përdoret gjatë ngjarjeve ose aplikacioneve të tjera. Këtu janë disa prej tyre:

 • Mund të instalohet, hiqet dhe transportohet shpejt.
 • Mund të formësohet ndryshe për të përmbushur kërkesat.
 • Kosto efektive në krahasim me blerjen e një ekrani LED vetëm për një ngjarje.
 • Meqenëse ekranet Rental LED janë të adaptueshme nga natyra, ato mund të përshtaten për çdo madhësi që dëshiron qiramarrësi

Ajo shton dimension dhe aromë në ngjarjen që  do të presë.

Siç mund ta shihni, ajo që bën një ekran LED për një ngjarje në thelb shton pak aromë. Jo vetëm që ngjarja do të jetë më tërheqëse për të pranishmit, por gjithashtu do të jetë edhe më tërheqëse.

Kjo është arsyeja pse koncertet e Taylor Swift janë shfaqur ne këtë ekran të madh LED.

Kapitulli 3: Llojet e ekranit Rental LED

Ekzistojnë dy lloje kryesore të ekraneve Rental LED, Rental e brendshme dhe Rental në natyrë. Epo, siç mund ta merrni me mend, ekranet Rental LED shtëpie janë ekrane që përdoren për ngjarje shtëpie.

Kjo është kryesisht e zakonshme në ngjarje si koncerte, dasma dhe të ngjashme. Ekranet LED të përdorura për këtë lloj profili janë kryesisht ekrane fikse.

Ekranet LED në natyrë nga ana tjetër, janë ato që përdoren kryesisht për tabela dhe forma të tjera të reklamave.

Disa dyqane madje i përdorin këto ekrane si shenja dyqanesh. Siç mund ta merrni me mend, ky është lloji më i rëndë i ekranit LED, ai që mund të qëndrojë në elementët në natyrë.

Ekranet Rental LED Indoor

 • Jo i papërshkueshëm nga uji (pasi do të përdoret vetëm brenda dhe pa ekspozim të pritshëm në ujë)
 • Ekranet kanë shkëlqim të ulët pasi nuk do të jenë të pranishëm ne ndonjë kontrast (si rrezet e diellit)
 • IP31
 • Zakonisht bëhet nga alumini që vdes

Ekrane Rental LED Outdoor

 • Epo, mund të prisni që ky lloj është i papërshkueshëm nga uji pasi do të shfaqet jashtë
 • Ekran me shkëlqim të lartë për të kompensuar shkëlqimin e jashtëm
 • Mund të përdoren të dy për aplikime të brendshme dhe të jashtme
 • Materiali është bërë zakonisht nga aliazh magnezi IP65 para dhe mbrapa IP54

Të dy llojet janë mjaft të qarta në ndryshimet e tyre apo jo? Secila është ndërtuar për t’i shërbyer qëllimit të vet. Pra, marrja e ekranit Rental Led te  duhur duhet të jetë mjaft e lehtë për ju.

Kapitulli 4: Aplikimi i ekranit Rental LED

Ne kemi prekur tashmë pak rreth asaj se si po përdoren këto ekrane LED . Por, le të sqarojmë në këtë pjesë se si ato përdoren me të vërtetë dhe pse favorizohen kundër llojeve të tjera të teknologjisë së shfaqjes së videove.

Ja se si po përdoren sot ekranet LED me qira.

Koncert muzikor

Cdo ngjarje e ka një skenë. Ekrani Rental LED mund të shërbejë si sfondi i skenës. Një shembull i shkëlqyeshëm është koncerti Singer.

Do të shihni gjithashtu ekrane të mëdha LED në skenë. Kjo sepse mund të përdorni disa efekte të ndryshme video si sfond.

Dasem

Nëse keni buxhet, përdorimi i një ekrani LED në vend të një projektori për të luajtur montazhin tuaj të dasmës është në të vërtetë shumë më i mirë për sa i përket cilësisë.

Plus, shton vibe më luksoze në pritje.

Salla e konferencave dhe mbledhjeve
Epo, kjo është mjaft e qarte. Nëse dikush duhet të paraqesë diçka gjatë një konference ose takimi, ai mund të përdorë ekranin LED. Mund të përdoret gjithashtu për video konferenca.

Institucionet argëtuese të nivelit të lartë.
Klubet dhe diskotekat popullore që janë në anën e shtrenjtë zakonisht përdorin një ekran LED për të shtuar ndjesinë e klubit. Plus, ata mund të përdorin çdo video që dëshirojnë kur muzika është e ndezur për të rritur më tej turmën.

Shfaqje automatike, lancime  të produkteve dhe ekspozimit

Epo, kjo funksionon njësoj sikur te jeni në një sallë konferencash, vetëm në një shkallë shumë më të madhe (pasi do të jeni prezent para një turme).

Aeroportet dhe stacionet e trenit
Ekranet LED po përdoren për të shfaqur të gjitha informacionet në lidhje me mbërritjet dhe nisjet.

Billboard dhe reklama
Ekranet LED outdoor mund të përdoren si tabelë ose reklama për të shfaqur reklama dinamike.

Siç mund ta shihni, ka një larmi aplikimesh që ekranet Rental LED  mund të përdoren. Por industria që përfiton më së shumti nga kjo teknologji është industria e ngjarjeve, siç mund ta shihni qartë. Kjo industri është aty ku përdorimi i ekraneve LED ka një ndikim të madh.

Kapitulli 5: Procesi i prodhimit të ekranit Rental LED

Për të dhënë një pasqyrë të qartë se pse këto foshnje ndonjëherë mund të kushtojnë mjaft çmime, le të hedhim një vështrim se si janë bërë. Në atë mënyrë, ju mund të kuptoni pse ato janë të shtrenjta. Pra, ja si bëhen ato.

E shihni se sa i ndërlikuar është procesi? Kjo është arsyeja pse çmimi i një ekrani Rental LED është i justifikueshëm në një farë mase.

Kapitulli 6: Si të instaloni një ekran Rental LED

Tani që e dini se si është bërë, mbase po pyesni sesi janë instaluar këto  në vend. Në thelb, ekzistojnë tre mënyra për ta bërë atë, në varësi të mënyrës se si do të përdoret. Mund të instalohet ose duke e varur, duke e montuar në mur ose duke qëndruar në dysheme.

Tani le të hedhim një vështrim në proces individualisht.

Instalimi i varur
Nëse ekrani LED do të varet, së pari duhet të siguroheni që ekrani që do të përdorni është i lehtë.

Sigurohuni gjithashtu që dizajni i ekranit LED që do të përdorni lejon që ai të varet. Nese  jo, nuk do të përdorni asnjë litar.

Ekranet LED që janë të afta per tu varur, zakonisht vijnë me bravë për t’i mbajtur ato më lart. Zakonisht mbyllen në një rrotë metalike duke përdorur ato bravë.

Mbani në mend se kur ekrani është i instaluar në natyrë ose edhe gjysëm i jashtëm, forca e erës duhet të llogaritet vetëm për siguri.

Instalimi ne mur
Për këtë lloj instalimi, do të përdorni një kornizë që do të fiksohet në mur. Kjo është metoda më e zakonshme e instalimit për ekranet LED të brendshme dhe të jashtme.

Korniza e cila do të mbajë ekranin LED do të vendoset në mur. Pastaj, thjesht bashkëngjitni ekranin LED në kornizë duke përdorur folenë për montimin e murit të ekranit LED.

Mos harroni se pesha totale e ekranit dhe pesha e kornizës nuk duhet të jenë më të rënda se pesha maksimale që muri mund të durojë. Kështu që gjithmonë mbani në mend para se të montoni ndonjë ekran LED në mur.

Qëndrimi në instalimin ne katit
Kjo është mjaft e qarte. Për përdorim të brendshëm, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni ekranin LED në pjesën e sipërme të bazës që është siguruar. Vetëm sigurohuni që qëndrimi të vendoset në tokë të barabartë.

Sa për qëllime në natyrë, kjo zakonisht do të përfshijë ekrane gjigande LED. Ka dy mënyra se si janë instaluar. Ju mund të përdorni një lloj unipole ose një tip me dy kolona.

Instalimi i një lloji unipoli normalisht do të kërkojë që madhësia e ekranit të jetë më pak se 30 metra katrorë. Siç sugjeron emri, vetëm një pol është i nevojshëm për të mbajtur ekranin lart.

Për llojin me dy kolona, mund të mbajë një ekran LED që është rreth 100 metra katrorë më së shumti.

Polet do të kenë një lloj kornize për ta mbajtur ekranin në vend. E tëra çfarë ju duhet të bëni është ta mbyllni atë në vend.

Kapitulli 7: Cfarë duhet të konsideroni para se të blini ekranet Rental LED

Tani që dini pothuajse gjithçka që duhet të dini për ekranet Rental  LED, ju duhet të mësoni gjënë më të rëndësishme, dhe keto jane  faktorët që duhet të merrni parasysh përpara se të filloni të investoni në këto pajisje.

Para se të shkoni dhe të porosisni një saso ekranesh Rental LED , ju duhet të mësoni këto tre gjëra: kërkesa e tregut lokal, duhet të lëvizni këto ekrane shpesh dhe vlerën që mund të sjellë. Le ta copëtojmë pak.

Kërkesa e Tregut Lokal
Kjo është gjëja më e rëndësishme për t’u marrë parasysh. Kërkesa e tregut lokal përcaktohet si shuma e kërkesës individuale për një produkt nga blerësit në tregun lokal. Me fjalë të tjera, kjo është zhurmë për një produkt të tillë.

Para se të investoni në ekranet Rental LED , duhet së pari të përcaktoni nëse ekziston me të vërtetë një treg për një biznes të tillë.

A ka rajoni ku jetoni  mjaft ngjarje gjatë gjithë vitit? A munden njerëzit në zonën tuaj të përballojnë këtë lloj shërbimi ? Këto janë pyetjet për të cilat duhet t’u përgjigjeni. Nëse përgjigjet janë të gjitha duke u drejtuar drejt një rezultati pozitiv, atëherë mund të konsideroni të renditni ekranet Rental LED.

Duhet të lëvizni ekranet më shpesh
Sigurisht kur i keni marrë me qira këto pajisje, natyrisht duhet t’i transportoni ato nga zona e depozitimit tuaj në vendin ku do të përdoren. Kjo mund të duket e parëndësishme për ju por në të vërtetë do të përfshijë shpenzime shtesë në fundin tuaj.

Kjo sepse do të duhet të blini ingranazhe transporti, si raste fluturimi ose raste të rregullta rrugore, në mënyrë që të transportoni ekranet LED në mënyrë të sigurt.

Përveç kësaj, do të duhet të merrni në konsideratë marrjen e një automjeti ose kamioni që mund të menaxhojë transportimin e këtyre ekraneve LED.

Kjo është shumë e rëndësishme veçanërisht nëse do të merrni ekrane gjigande LED. Pra, kjo është shpenzimi i shtuar që duhet të merrni parasysh përpara se të filloni të investoni në këtë lloj biznesi.

Le ta fillojmë kerkesen!

Merrni cmimin e ri të 2020 per ekranin Led TANI!

 

 
×