Previous
Next

REPLAY STORE

 

Produkti: Ekran Samsung dme75 Smart Signage
Permasat: 174 cmx 91cm
Vendodhja: Tiranë, Qëndra Tregtare "TEG"

Në këtë projekt, led.al ka bërë të mundur instalimin dhe konfigurimin e ekranit, i cili bën “play” me “schedules”, pra sipas orareve dhe datave. Gjithashtu bëhet e mundur lidhja me rrjet “lan” ku mund të ngarkohen video ose foto nga cilido vend i botës që ndodheni, mjafton të keni një laptop ose telefon.
Ekrani shërben për të reklamuar produktet e dyqanit.