Previous slide
Next slide

SIGAL

Produkti: Ekran Led Outdoor p10mm
Përmasat:10m x 3m
Vendodhja: Tiranë, "Sheshi Skënderbe"

Në këtë projekt, led.al mori përsipër jo vetëm shitjen, instalimin dhe mirëmbajtjen e ekranit, por edhe strukturën mbajtëse dhe certifikimin e saj.
Montimi u realizua me vinç, nga trotuari deri në katin e fundit, në një kohë të shkurtër dhe me sukses të plotë.
Ekrani Led do të shërbejë për nevojat e Sigal dhe reklamat me video 24 h në 365 ditë të vitit, duke rezistuar ndaj kushteve atmosferike të ndryshme. Gjatë ditës ekrani forcon me sensor fortësine e dritës deri në 6500 nits, në mënyrë që të jetë i dukshëm në dritën e diellit, ndërsa gjatë natës ul intesintetin duke kursyer energji elektrike.