Previous
Next

WHITE DREAM HOTEL

Produkti: Ekran Led Outdoor p6mm
Përmasat: 3.84m x 0.57m
Vendodhja: Tiranë, Sauk

Në këtë projekt, led.al mori përsipër instalimin dhe konfigurimin e Ekranit Led, te një  prej hoteleve më të mira në Tiranë, Sauk, që është rinovuar së fundmi. Instalimi është bërë në pjesën e hyrjes së garazhdit që ndodhet në rrugë. Ekrani Led shërben për të reklamuar shërbimet e hotelit. Lidhja është bërë e mundur me “lan” që jep mundësinë të kontrollohet nga cilido vend i botës të gjendeni, mjafton të keni aplikacionin e nevojshëm në telefon, pc ose tablet.

LedscreenAlbania
Led.al